Werkvoorbereider

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Als werkvoorbereider bij De Nijs is geen dag hetzelfde, je bent de rechterhand van de bedrijfsleider. Voor diverse op te starten uitdagende en complexe projecten in de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar (zelfstandige) werkvoorbereiders. De werkvoorbereider is binnen het projectteam aanspreekpunt voor gegevensverstrekking, de verwerking ervan en werkvoorbereiding in Lean en BIM- systematiek. Wij bieden een prettige werksfeer in een gezonde onderneming, goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

De werkvoorbereider is binnen het projectteam aanspreekpunt voor gegevensverstrekking, de verwerking ervan en werkvoorbereiding in Lean en BIM-systematiek.

 

Afdeling: Werkvoorbereiding
Werkgebied: (Groot) Amsterdam
Uren: 40
Opleiding: HTS / TU

 

Functie-eisen

 

Wat ga je doen?
Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden (inclusief advies over mogelijke alternatieven) en werkinstructies in overleg met de uitvoering, binnen de gestelde budgetten.

Uitwerken en monitoren van gedetailleerde planningen en tijdschema’s. Voorbereiden van de inkoop om de tijdige beschikbaarheid van materieel, materiaal, goederen en diensten te waarborgen.

 

Zorgen voor eenduidige vastlegging in het projectkwaliteitsplan van te nemen kwaliteits-, veiligheids- en milieumaatregelen en de te volgen procedures.

 

Kostenbewustzijn.

 

Effectief contact onderhouden met opdrachtgever, architect, constructeur, adviseurs, opzichter, leveranciers, onderaannemers en inleenkrachten. Leiding geven aan de werkvoorbereidingsvergadering om tijdige en harmonieuze afronding van het project te waarborgen.

 

Opstellen, verzamelen en archiveren van opleverdocumenten, onderhoudscontracten en garantiebescheiden. Bijwonen van evaluatiebijeenkomsten na afronding van het project. Inbrengen van ervaringsgegevens voor optimalisatie van toekomstige projectuitvoering.

 

Door zelfstudie (al dan niet ondersteund door het bedrijf) op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de bouw.

 

Competenties

 

Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen (MVO)
De Nijs hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Hierin verwachten wij van de kandidaat een actieve en duidelijke bijdrage.

 

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info