(Junior) Monteur Materieeldienst

De Materieeldienst van Bouwbedrijf MJ de Nijs is een professionele logistieke dienstverlener op gebied van bouwplaats-inrichting. Ons motto “van koffiekopje tot en met de torenkraan” zegt iets over de diversiteit van ons assortiment en werkzaamheden. Daarnaast leveren wij bijbehorende diensten zoals transport en montage in combinatie met advies aan het bouwbedrijf.  Met onze diensten, het brede assortiment en efficiënt beheer van ons materieel leveren wij meerwaarde aan het bouwproces. Wij laten ons ondersteunen door specialistische partners waardoor wij voor elke klus een passende oplossing hebben en leverbetrouwbaarheid waarborgen. Ons bouwmaterieel is onderhevig aan een streng en professioneel onderhoudsprogramma. Dat werkt levensduur verlengend en bedrijfszeker materieel op. Onze monteurs spelen hier uiteraard een belangrijke rol in. Hun vaardigheden zijn gebaseerd op een gedegen opleiding, ervaring en wij werken volgens het Amtek-protocol (Aboma). Onze monteurs zijn professionele keurmeesters, hun  kennis wordt jaarlijks extern getoetst en actueel gehouden doormiddel van scholing.

 

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, Eye, het Nationaal Holocaustmuseum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en Woodstone in Heerhugowaard.

Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe collega op de materieeldienst.

 

Verantwoordelijk voor het:

 

Taken en bevoegdheden:

 

Functie-eisen:

 

Heb je interesse in deze vacature en wil je meer weten?

Je kunt direct solliciteren door gebruik te maken van de “solliciteer direct” optie en stuur je CV en motivatie naar De Nijs. Je maakt gelijk een profiel aan voor ons sollicitatie portaal, hier kun je onder andere de status van de sollicitatie bekijken

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info