KAM Coördinator

Bij De Nijs zijn we niet alleen druk met onze mooie projecten, maar ook met onze toekomst. Wij komen graag in gesprek met mensen die een nieuwe uitdaging zoeken als KAM coördinator binnen een ontwikkelende bouwer.

Als KAM coördinator bij De Nijs heb je een passie voor duurzaamheid en milieu. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu (QSHE) binnen onze bouwprojecten. Je speelt een cruciale rol bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van een effectief KAM-beleid, waarbij duurzaamheid en milieu een centrale rol spelen.

 

Wat ga je nog meer doen?

 

Wat neem je mee?

 

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, Eye Filminstituut, het Nationaal Holocaustmuseum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en Woodstone in Heerhugowaard.

 

Ben jij de competente KAM Coördinator die we zoeken en heb je nog vragen over de functie of ons bedrijf, neem dan contact op met onze HR afdeling via hr@denijs of 0226 – 397 000.

Je kunt ook direct solliciteren door gebruik te maken van de “solliciteer direct” optie en stuur je CV en motivatie naar De Nijs. Er wordt direct een profiel aangemaakt voor ons sollicitatie portaal, hier kun je onder andere de status van je sollicitatie bekijken.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info