Junior Project Coördinator

Over de functie

Als Junior Projectcoördinator bij Bouwbedrijf de Nijs coördineer je meerdere projecten die zich in de ontwikkelfase bevinden. Je maakt scenario’s, werkt deze (technisch) uit en legt ze vervolgens vast in een technische omschrijving en in andere contractstukken. Als je mogelijkheden ziet voor innovatieve oplossingen, werk je ze uit met het bouwteam. Zo ontwikkel je het plan binnen de gestelde kwaliteitseisen en binnen budget.

Je zorgt dat je jouw werk tot goed hebt uitgewerkt, zodat je collega’s van de werkvoorbereiding het plan soepel kunnen overnemen. Samen met de planontwikkelaar stel je het tijdschema  en de begroting op en zorg je dat het plan past bij wat we hebben afgesproken met onze opdrachtgevers.

Je werkdagen zijn uitdagend en afwisselend. Bovendien heb je contact met veel verschillende collega’s en met externe experts. Want dit doe je ook:

 

Waarom De Nijs?

Met 350 gedreven collega’s maken wij mooie projecten op binnenstedelijke locaties en daarbuiten in het gebied Amsterdam – Leiden – Den Helder. Het gaat dan vooral om grootschalige woningbouw (150 – 200 appartementen), gevarieerde utiliteitsbouw, maar ook om een mooie villa in bijvoorbeeld Bloemendaal. Alle expertises daarvoor zijn aanwezig.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie, daar zijn wij goed in! Samen met onze opdrachtgevers hoogwaardige projecten maken die zorgen voor meer woonruimte in de komende jaren.

Het team waarvan je straks deel uitmaakt, bestaat uit gedreven collega’s. Een mooie mix van mannen en vrouwen, op kantoor en op onze bouwplaatsen, die in elk project van het begin tot het einde intensief met elkaar samenwerken.

 

Wat is jouw profiel?

 

 

Wat wij bieden

Een leuke, uitdagende startfunctie bij een bouwer die voorop loopt in duurzaam bouwen en werken. In deze functie kun je veel leren over projecten in ontwikkeling/ bouwteams en alle facetten die belangrijk zijn om vooraf over na te denken zodat het bouwen van het project soepel en met zo min mogelijk uitdagingen kan worden gerealiseerd. De Nijs beschikt als enige bouwer over het MVO-4 certificaat en staat op het punt te starten met het grootse houtbouw project van Nederland. Dat is De Nijs ten voeten uit! Niet afwachten maar gewoon doen en doorpakken.

 

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info