ICT manager

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

 

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, Eye filmmuseum, het Holocaust museum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en de Tangent in Heerhugowaard.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een

ICT manager

 

Je bent eindverantwoordelijk voor de ICT omgeving en organisatie bij de Nijs.

Samen met jouw team zorg je ervoor dat de ICT-systemen binnen de Nijs veilig en betrouwbaar zijn. Je vormt op basis van het strategisch plan van de Nijs een lange termijn visie en IT strategie.

Hierbij heb je continu oog voor de kostenstructuur en maak je afwegingen om uit te besteden of om het zelf uit te voeren. Je stuurt op het beheersen van kansen en risico’s en zorgt ervoor dat de IT processen gestructureerd en gecontroleerd verlopen. Een uitstekende samenwerking met de business is voor jou de basis.

Door jouw voorbeeld stimuleer je jouw team om het maximale te bereiken. Je schakelt daarbij tussen verschillende leiderschapsstijlen en stemt die af op de situatie.

 

Je kunt zelf beslissing nemen, geeft richting en neemt de leiding als dit nodig is. Je begrijpt wat er bij collega’s leeft en neemt ze mee bij veranderingen. Je kunt systematisch werken en bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied en weet welke stappen nodig zijn om de continuïteit van de organisatie waarborgen.

 

Onze kernwaarden Veiligheid, Duurzaamheid en Integriteit draag je in alle activiteiten van je afdeling uit.

 

Wat neem je mee?

 

Heb je interesse?

Je kunt direct solliciteren door gebruik te maken van de “solliciteer direct” optie en stuur je CV en motivatie naar De Nijs.

Je maakt gelijk een profiel aan voor ons sollicitatie portaal, hier kun je onder andere de status van de sollicitatie bekijken.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info