HR Adviseur

Bij De Nijs zijn we niet alleen druk met onze mooie projecten, maar ook met onze toekomst. Dit betekent dat de HR afdeling voldoende werkzaamheden heeft die mede bepalend zijn hoe we de toekomst in gaan.

Met de overgang naar AFAS in 2022 hebben we nog een grotere stap gezet om van project naar proces gestuurd te gaan, wat ook binnen het HR werkveld voldoende aandachtspunten geeft om de komende jaren verder te gaan bouwen. Denk daarbij aan het uitwerken van de groeilijnen, het ontwikkelen van een volwassen en moderne gesprekkencyclus, maar ook de juiste persoon op de juiste plaats.

 

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, het Holocaust museum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en Woodstone in Heerhugowaard.

Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe HR collega

 

Wie ben jij?

 

 

Wat neem je mee?

 

Wat telt nog meer mee?

 

Heb je interesse in deze vacature en wil je meer weten?

Stuur een bericht naar hr@denijs.nl of neem contact op met Peter van Wijk, HR manager via 0226 – 397 000.

Je kunt ook direct solliciteren door gebruik te maken van de “solliciteer direct” optie en stuur je CV en motivatie.

Je maakt gelijk een profiel aan voor ons sollicitatie portaal, hier kun je onder andere de status van de sollicitatie bekijken

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info