Hoofd / Zelfstandig uitvoerder

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, Eye Filmmuseum, het Holocaust museum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en de Tangent in Heerhugowaard.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een

Hoofd / Zelfstandig uitvoerder

 

Je geeft leiding aan het team dat een bouwproject voor De Nijs realiseert. Je geeft sturing aan de verschillende partijen die bij onze projecten betrokken zijn. Veiligheid stel je altijd bovenaan je prioriteitenlijst en je zorgt dat onze bouwplaats veilig is voor iedereen. Je begrijpt dat duurzaam bouwen de toekomst is en je past dit ook gericht toe. Je zorgt ervoor dat binnen de gestelde kaders alles voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Je optimaliseert planningen en je stuurt partijen daarop aan. Je past op de budgetten van de uren, materieelinzet en verbruikte materialen. Door jouw voorbeeld stimuleer je jouw team om het maximale te bereiken. Jij brengt jouw kennis en ervaring op het juiste moment in om een zo efficiënt mogelijk bouwproces te krijgen.

 

Je bent:

 

Kennis, ervaring, competenties

 

Heb je interesse?

Je kunt direct solliciteren door gebruik te maken van de “solliciteer direct” optie en stuur je CV en motivatie naar De Nijs.

Je maakt gelijk een profiel aan voor ons sollicitatie portaal, hier kun je onder andere de status van de sollicitatie bekijken.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info