Hoofd werkvoorbereider

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, filmmuseum Eye, het Holocaust museum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en de Tangent in Heerhugowaard.

Op dit moment zijn we op zoek naar een

Hoofd Werkvoorbereider

Je geeft sturing aan het werkvoorbereidingsteam dat verantwoordelijk is voor het voorbereidingsproces.

Veiligheid staat voor jou op één. In overleg met de uitvoering veranker je veiligheid in het proces. Je combineert alle informatie, waaronder de BIM informatie, de input van de adviseurs en de kennis van de ketenpartners samen met de contractstukken en wet- en regelgeving. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de juiste informatie met het juiste niveau op tijd wordt overgedragen naar jouw collega’s in de uitvoering.

Je coördineert de voorbereidingstaken binnen het team op basis van de verschillende schema’s en maakt deze inzichtelijk voor anderen. De werkbegroting is jouw leidraad om de juiste ketenpartners te selecteren en de inkoop vorm te geven. Je coacht en inspireert  jouw team om zich verder te ontwikkelen.

Je zorgt dat de kernwaarden en resultaatgebieden van De Nijs bij iedereen duidelijk zijn en dat we doen wat we met elkaar afspreken.

Heb je interesse in deze vacature en wil je meer weten?

Stuur een bericht naar hr@denijs.nl of neem contact op via 0226 – 397 000

Je kunt ook direct solliciteren door gebruik te maken van de “solliciteer direct” optie en stuur je CV en motivatie naar De Nijs.

Je maakt gelijk een profiel aan voor ons sollicitatie portaal, hier kun je onder andere de status van de sollicitatie bekijken.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info