Hoofd werkvoorbereider

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, filmmuseum Eye, het Holocaust museum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en de Tangent in Heerhugowaard.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een

Hoofd Werkvoorbereider

 

Je geeft sturing aan het werkvoorbereidingsteam dat verantwoordelijk is voor het voorbereidingsproces van een bouwproject van De Nijs. Je draagt bij aan een veilige werkomgeving door samen met de uitvoering te zorgen dat de gemaakte afspraken worden nageleefd en de plannen worden gevolgd. Je begrijpt dat duurzaam bouwen de toekomst is en stimuleert duurzaamheidsinitiatieven binnen jouw project. Je combineert alle informatie, waaronder de BIM informatie, de input van de adviseurs en de kennis van de ketenpartners samen met de contractstukken en wet- en regelgeving. Met jouw team zorg je ervoor dat de juiste informatie met het juiste niveau op tijd wordt overgedragen naar jouw collega’s in de uitvoering. Je coördineert de voorbereidingstaken binnen het team op basis van de verschillende schema’s en maakt deze inzichtelijk voor anderen. De werkbegroting is jouw leidraad om de juiste ketenpartners te selecteren en de inkoop vorm te geven.

 

Je bent:

  • Besluitvaardig: neemt zelf beslissingen, handelt hiernaar en durft knopen door te hakken.
  • Gestructureerd en je voert dit door in de dagelijkse gang van zaken.
  • Goed in delegeren van begrijpelijke en gecontroleerde taken aan collega’s en je communiceert hier duidelijk over naar alle betrokkenen.
  • Gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en geeft niet snel op als het even tegenzit.
  • Een goed teamlid en stimuleert mensen binnen jouw team om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

 

Kennis, ervaring, competenties

  • HBO werk- en denkniveau, hetzij via opleiding of ervaring
  • Kennis en ervaring met AFAS
  • 5 – 10 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare rol
  • Gedegen kennis van het bouwproces en methodieken, bouwvoorschriften, bouwfysica en bouwstoffen.
  • Rijbewijs B.

 

Heb je interesse in deze vacature?

Je kunt direct solliciteren door gebruik te maken van de “solliciteer direct” optie en stuur je CV en motivatie naar De Nijs.

Je maakt gelijk een profiel aan voor ons sollicitatie portaal, hier kun je onder andere de status van de sollicitatie bekijken.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info