Communicatiemedewerker (tijdelijke functie)

Werken bij De Nijs

Dat is iets moois doen met je vakmanschap. Jezelf blijven ontwikkelen. Meedenken over oplossingen. Trots zijn op je werk en die trots delen met collega’s. Onderdeel zijn van een team. Een team dat iets maakt wat er nog niet was. Vaak zijn dat bouwwerken met uitstraling. Iconen van de stad: die bouw je bij De Nijs.

Al meer dan 100 jaar is Bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen actief in de regio Groot Amsterdam met vele mooie bouwwerken, zoals Pontsteiger, filmmuseum Eye, het Holocaust museum maar ook de Slachthuisbuurt in Haarlem en de Tangent in Heerhugowaard.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een zelfstandige collega voor PR & Communicatie die voor circa 1 jaar de functie op ZZP basis kan invullen in verband met afwezigheid van onze collega.

 

Wat ga je doen?

Communicatieplan/kalender:

Je stelt een communicatieplan en kalender op voor de organisatie en zorgt dat dit plan binnen de organisatie gedragen wordt en tot uitvoering wordt gebracht.

Contentcreatie:

Je ontdekt de verhalen achter onze projecten en maakt op basis daarvan content voor verschillende communicatiekanalen, zoals de website, social media, nieuwsbrieven en persberichten.

Interne Communicatie:

Faciliteer interne communicatie om te zorgen dat er eenduidig en in lijn met onze doelstellingen gecommuniceerd wordt. Je zorgt voor de narrowcasting binnen de Nijs.

Externe Communicatie:

Je adviseert en ondersteunt collega’s bij het op de juiste wijze toepassen en benutten van de visuele identiteit van de Nijs.

Beheren interne en externe uitingen:

Je onderhoudt en bewaakt de huisstijl van de Nijs. Op basis daarvan laat je illustraties, foto’s en video’s produceren door externe partijen of je maakt ze zelf. Je beheert deze content en zorgt dat deze up to date is en blijft.

Pers:

Onderhoud contacten met media en lever bijdragen aan persmateriaal om de zichtbaarheid van Bouwbedrijf De Nijs te vergroten.

Kwalificaties:

 

Wat Wij Bieden:

 

Sollicitatieprocedure:

Ben jij een zelfstandige communicatieprofessional die graag een waardevolle bijdrage levert aan de bouwsector en direct een overeenkomst met ons wil? Stuur dan je portfolio, motivatiebrief en cv naar Peter van Wijk via hr@denijs.nl.

We kijken ernaar uit om jouw expertise te verwelkomen bij Bouwbedrijf De Nijs.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info