Z4 – Paddington

over dit project
Terug naar
projecten
Z4 – Paddington

Z4 – Paddington

  • Type werk Nieuwbouw appartementen
  • Rol van De Nijs Uitvoerend
  • Opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance
  • Architect LEVS Architecten
  • Status In uitvoering
  • Locatie Amsterdam Noord

Kavel Z4 – Paddington is gelegen in het CAN gebied (Centrum gebied Amsterdam Noord) en kijkt uit op de kavel 3N4 Pulse. Het CAN gebied is opgedeeld in verschillende projecten. Het project ligt direct naast de nieuwe Leeuwarderweg en op een steenworpafstand van Station Noord, het begin punt van de noord/zuidlijn. In het stationsgebied komt een mix van ongeveer 1.000 huur- en koopwoningen. Daarnaast komen er 2 hotels, een sportschool, broodjeszaak en een tentoonstellingsruimte.

En er zijn ruimtes beschikbaar voor commerciële of maatschappelijke voorzieningen. De opdracht is ons gegund door Syntrus Achmea Real Estate & Finance. LEVS architecten is de projectarchitect, Buro Bim werkte het model verder uit en SWINN is de hoofdconstructeur.

Kavel Z4 bestaat uit 163 middel dure huurwoningen en circa 3 commerciële ruimtes welke in de plint zijn gerealiseerd. Er is inpandig parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. Deze voorzieningen zijn op maaiveld niveau gerealiseerd. Onze eigen projectontwikkeling heeft samen met bouwbureau het ontwerp DO gereed gemaakt.

Z4 – Paddington

Bewuste Bouwers

De Nijs is als bedrijf deelnemer aan Bewuste Bouwers, dus alle projecten worden aangemeld. Onze doelstelling is om beter dan het landelijk gemiddelde van alle projecten te scoren. Jaarlijks worden er een aantal projecten ge-audit of komt er een mysterie bezoeker langs.

Het project Kavel Z4 – Paddington heeft tijdens de audit van Bewuste Bouwers de maximale score behaald. Het bouwteam scoorde op alle categorieën boven de norm. 

Meer projecten

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info