Thuis in alle facetten van de markt

meer De Nijs

 

M.J. de Nijs en Zonen B.V. te Warmenhuizen bouwt, ontwikkelt, transformeert, renoveert en restaureert. Dat doen we vooral in de Randstad en de regio’s Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Wij zijn een aannemer gespecialiseerd in binnenstedelijke bouw van grote en kleine, vaak ingewikkelde projecten.

 

De Nijs zet zich in voor de opleiding en ontwikkeling van jonge bouwprofessionals op alle niveaus. We combineren betrokkenheid en professionaliteit met korte beleidslijnen en een nuchtere kijk op bouwen. Van woningen en bedrijfs­panden tot de meest in het oog springende openbare gebouwen; De Nijs is uw solide en betrouwbare partner in bouw en ontwikkeling.

over De Nijs

Visie en beleid

De Nijs ontwikkelt en realiseert bouwprojecten zelf of samen met anderen, al of niet in opdracht van derden. Wij combineren beproefd vakmanschap met innovatieve technologische ontwikkelingen, comakerschap en Lean management. Die insteek komt de kwaliteit van ons werk en onze organisatie telkens weer ten goede.

 

Naast het bouwbedrijf opereren M.J. de Nijs Projectontwikkeling B.V. en De Nijs Castricum (particuliere bouw). Onze eigen timmerfabriek produceert uitsluitend kozijnen en andere prefab elementen voor onze eigen projecten.

 

Bekijk het jaarverslag

over De Nijs

Van villa tot medisch centrum

De Nijs is thuis in alle facetten van de bouwsector. Niet alleen ontwikkelen we veel projecten zelf, we realiseren ook een heel breed scala aan soorten gebouwen. Dat kan een nieuwbouwproject van een villa of een wooncomplex zijn, maar ook een kantoor of een bedrijfsgebouw. Of een school of medisch centrum. Wij hebben veel ervaring met het vakkundig neerzetten of renoveren van theaters, musea en andere openbare gebouwen.

Bewuste bouwers

Wij hebben oog voor de belangen van bewoners en ondernemers in de directe omgeving van een bouwplaats. Daarom melden we onze projecten aan bij Bewuste Bouwers. Deze groep opdrachtgevers, ontwikkelaars en aannemers zet zich in voor ‘professionalisering op het raakvlak van de bouwplaats en haar omgeving’.

 

Omgevingsmanagement, veiligheid, vakmanschap en duurzaamheid bepalen of we een bouwproject kunnen aanmelden bij Bewuste Bouwers. Bijna alle projecten van De Nijs voldoen aan die eisen.

BIM

Eenduidig samenwerken in een digitale omgeving

Dankzij digitale voorbereiding in driedimensionale BouwInformatieModellen (BIM) leveren we onze projecten virtueel op voor de uitvoering begint. Daartoe laden alle betrokken partijen hun tekeningen en overige informatie in het projectmodel. Zo is van de inrichting van de bouwplaats tot het laatste opruimwerk alles duidelijk zichtbaar en geregistreerd. Hiermee versnellen we de uitvoering en minimaliseren we de faalkosten.

 

Hoe meer partijen in de bouwsector in BIM samenwerken, hoe groter de voordelen voor ons allemaal. De Nijs heeft daarom BIM-regisseurs in dienst die onze ketenpartners coachen, informeren en helpen bij de digitale voorbereiding in BIM.

Circulair Bouwen

Grondstoffen één keer delven en telkens hergebruiken. Zo veel mogelijk natuurlijke materialen inzetten. Dat is circulair bouwen. Onze digitale projectvoorbereiding in BIM leent zich daar uitstekend voor. Want we weten precies welke elementen en materialen in een gebouw zitten en waar ze zich bevinden. Zo kunnen we ze bij eventuele toekomstige sloop redden voor hergebruik. De Nijs werkt er hard aan om uiteindelijk alle projecten grotendeels circulair te bouwen.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info