en

Waarom De Nijs?

Rob Duinmeijer, werkvoorbereider/projectleider

“Ik studeerde in 2007 af in Bouwmanagement aan de HTS in Amsterdam. Vervolgens ging ik twee jaar naar Australië, waar ik mijn vrouw ontmoette. We zijn getrouwd en teruggekomen naar Nederland. In juni 2009 startte ik bij M.J. De Nijs.”
“Daar had ik tijdens mijn studie stage gelopen. Ze belden of ik interesse had in een baan. Ik wilde graag ervaring opdoen en ik heb hier altijd mijn weg kunnen vinden. Mooie projecten en leuke collega’s.”

“In 2012 ging een collega bij De Nijs Castricum in de VUT en maakte ik de overstap naar werkvoorbereiding in de particuliere bouw. De functie is de afgelopen jaren veranderd. Dezelfde taken, maar anders verdeeld: minder specifieke werkvoorbereiding, meer nadruk op begeleiding op de werken zelf. Dat komt doordat de klant verwacht dat je snel start met het werk. Maandag bellen is soms al dinsdag starten, dus dan doe ik mijn werk ter plaatse.”

“De meeste tijd word ik als projectleider ingezet. Dan verzorg ik bijvoorbeeld ook financiën en planningen. Ik wil nog jaren blijven werken bij De Nijs. Ook in andere functies. Er valt nog een hoop te leren. De bouw vernieuwt voortdurend.”
 
 

Rob_Duinmeijer_klein.jpg