en

Waarom De Nijs?

Rhoman Hillen, projectleider

“Tijdens mijn HBO-studie Bouwtechniek in Amsterdam liep ik stage bij De Nijs. Na mijn afstuderen stuurde ik een open sollicitatie. Tijdens het gesprek zei de toenmalige algemeen directeur: ‘Kom een jaartje kijken en dan zien we wel.’ Dat is nu elf jaar geleden.“
“De stage indertijd ging via school. De Nijs stond op een lijst van mogelijke werkgevers. Ik ben begonnen in het Concertgebouw. Het klikte meteen: je bent bij De Nijs geen nummer. De directie weet wie je bent en spreekt je direct bij je naam aan. Een warm welkom! Ik heb zelf verder geen familie hier in het bedrijf, maar ik was onmiddellijk thuis!”

“Na mijn open sollicitatie stroomde ik in als leerling werkvoorbereider. Na een jaar zei mijn bedrijfsleider dat ik het zelfstandig moest proberen. Op de zandvlakten van IJburg ben ik verder ‘opgevoed’.”
“Later kwam de ambitie om door te groeien naar de functie van bedrijfsleider. Dat heb ik tijdens een functioneringsgesprek aangegeven. Ik begon als junior projectleider. Met een mentor werd een traject opgestart waardoor ik groei in de functie van bedrijfsleider. Nu werk ik als zelfstandig projectleider op de Makroon in Amsterdam Centrum. “

“Na de bouwvak ga ik voor het eerst zelfstandig als bedrijfsleider aan de slag. Ik moet dan direct verantwoording aan de directie afleggen.”
 
 
 
Rhoman_Hillen_klein.jpg