en

Waarom De Nijs?

Michel de Nijs, Bedrijfsleider

“Ik heb de hele lijn gehad: LTS, MTS, HTS en diverse cursussen. Recentelijk een managementcursus. Nu ben ik op zoek naar de volgende opleiding die me kan helpen doorgroeien in de organisatie. Daar biedt het bedrijf gelukkig – voor iedereen – alle mogelijkheden toe.”
“Op dit moment werk ik als uitvoerder aan het project Mosveld in Amsterdam-Noord. 7.500 m2 winkelruimte met woningen erboven en een parkeerdek. We zijn begin 2015 gestart en hopen medio 2016 op te leveren.”
“Naast medewerker ben ik als lid van de familie die het bedrijf heeft opgericht ook aandeelhouder. Dat je familie bent, betekent niet automatisch dat je directeur wordt. We zullen zien wie van mijn generatie straks de meest geschikte kandidaten zijn. Ik zou het wel graag willen, vandaar dat ik zo veel mogelijk kennis en ervaring opdoe.”

“Er zijn veel redenen om bij dit bedrijf te werken: de flexibiliteit en de vrijheid in je werk, de dynamiek en de spannende projecten, de kwaliteit die we samen leveren en de betrokkenheid van de familie en de medewerkers bij elkaar en het werk. We hebben onlangs als eerste bouwbedrijf het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niveau 4 behaald. En – last but not least – we werken volgens de nieuwste methodes en met de modernste technologie.”
 
Mischa_de_Nijs_klein.jpg