en

Erkend leerbedrijf

Leren bij Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV

Van oudsher staat De Nijs bekend als een bedrijf dat veel aandacht geeft aan jongeren die carrière willen maken in de bouw. Leerlingen van het VMBO-onderwijs doen tijdens hun schoolopleiding een zogenaamde snuffelstage. Dat kan het begin zijn van een toekomstige opleiding tot timmerman bij het opleidingsbedrijf. De leerlingen worden bij de stages begeleid door een leermeester die ze wegwijs maakt binnen de bouw.

Gedurende de opleiding zijn de leerlingen in dienst van het opleidingsbedrijf (ESPEQ Heerhugowaard, SSP Amsterdam, SPB Zaanstad/Waterland of EduBouw Hoofddorp). Toch behandelt bouwbedrijf De Nijs de leerlingen wel als haar eigen medewerkers. Zij mogen ook deelnemen aan personeelsactiviteiten en ontvangen het personeelsblad. Als de opleiding succesvol is afgerond, krijgt de leerling een dienstverband voor onbepaalde tijd bij De Nijs in de functie van timmerman of metselaar. Alleen leerbedrijven die erkend zijn door Bouwradius (landelijk orgaan beroepsonderwijs) mogen leerlingen opleiden. De Nijs is zo’n erkend leerbedrijf.

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij De Nijs, of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met de afdeling personeelszaken, telefoon 0226 – 397000 of stuur je vraag naar personeelszaken@denijs.nl.

_MG_6550.jpg