en

Arbeidsvoorwaarden

De mooiste arbeidsvoorwaarden vormen in onze ogen de werken die we maken en de manier waarop we dat doen. Medewerkers van de Nijs denken mee. Samen klaren we de klus. Wil je leren, beter worden in je vak dan bieden wij je die uitdaging en ben je bij ons meer dan welkom! De Nijs is een platte organisatie, waar iedereen elkaar kent en betrokken is bij elkaar. Ook dat is een goede arbeidsvoorwaarde!" Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een gezond en stabiel familiebedrijf met ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 
Wij bieden onder andere:
- De Bouw CAO
- Marktconform salaris
- Volop opleidingen en doorgroeimogelijkheden
- Mobiele telefoon (functie-afhankelijk)
- Auto van de zaak (functie-afhankelijk)
- Pensioensregeling bij Bpf-bouw
- Winstdelingsregeling

Persoonlijke ontwikkeling

In iedere functie moet je de mogelijkheid hebben jezelf verder te ontwikkelen en ben je al ergens heel goed in, dan willen wij jou de kans geven dit nog verder te ontwikkelen. De Nijs kent een groot aanbod in opleidingen en cursussen waarmee we gericht en maatwerk inhoud geven aan jouw talenten en verdere ontwikkeling. Daarnaast zijn er standaard functie inhoudelijke opleidingen en maatwerk trainingen gericht op jou vak, project of projectonderdeel. Overigens vind kennisdeling voornamelijk in de praktijk plaats.    

Student
Bij ons start jouw succesvolle en veelbelovende carrière in de bouwbranche. Volg je een MBO, HBO of Universitaire opleiding? Dan biedt De Nijs op alle niveaus uitdagende en leerzame stage- of afstudeermogelijkheden. We nemen je mee in de praktijk van het bouwen en we geven je de uitdaging mee zweel mogelijk te leren op onze projecten of afdelingen. Onze collega’s zullen je hierin met enthousiasme begeleiden en coachen. De stagevergoeding is conform de Bouw CAO.
 
Sollicitatieprocedure
 
Wil je solliciteren naar een vacature of stage op deze site, of wil je je open sollicitatie sturen? Via deze website kan je eenvoudig je CV en sollicitatiebrief versturen. Na ontvangst van je sollicitatie, sturen we je een e-mail waarin we bevestigen dat we je gegevens hebben ontvangen. De afdeling personeelszaken neemt hierna je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling en bekijkt of jouw profiel en CV matchen met kansen binnen De Nijs.
 
Onze cultuur
De cultuur van ons familiebedrijf kenmerkt zich door; continuïteit, korte lijnen, snel schakelen, open deuren, flexibiliteit, vrijheid, groeimogelijkheden (verticaal en horizontaal), sociaal, betrokken en geïnteresseerd in elkaar van timmerman tot directie.

RVF_0977.jeroen.seldenrijk.jpg