en
M.J. DE NIJS
DE NIJS CASTRICUM

Nieuws

Benoeming directie bouwbedrijf16-06-2020

Per 1 september 2020 treedt Tom Stoop toe als adjunct directeur tot de directie van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V.

Met deze benoeming bestaat de directie van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. uit vier directieleden, te weten Winfred de Nijs, Daniëlle de Nijs, Mike Coffeng en Tom Stoop.
Tom is sinds 1998 in dienst bij De Nijs. Hij heeft de eerste jaren in verschillende uitvoeringsteams meegedraaid, waarbij hij onder andere als bedrijfsleider verantwoordelijk was voor de realisatie van het Rabobank kantoor in Alkmaar. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de calculatie.

De laatste jaren gaf Tom leiding aan de calculatie en het bouwbureau. Binnen de directie van het bouwbedrijf wordt Tom verantwoordelijk voor het voortraject van de bouwprojecten (van aanbesteding tot en met overdracht aan het uitvoeringsteam). Daarnaast wordt hij vanuit de directie verantwoordelijk voor de timmerfabriek.
“Tom is een echte De Nijs man. Hij heeft de afgelopen jaren de kneepjes van het vak geleerd van de derde generatie van de familie de Nijs. Met deze benoeming is de directie op volle sterkte en kan de omslag gemaakt worden naar een proces gestuurd modern bouwbedrijf” licht Winfred de Nijs de benoeming toe.

 


naar het nieuwsoverzicht
Uitgelicht

MVO

Voor De Nijs was de stap naar MVO-certificering geen grote; wel een logische.

Lees meer >

FSCĀ® Bouw & Hout Convenant

Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV heeft het FSC® Bouw en Hout Convenant getekend.

Lees meer >
0251 - 51 21 00
CONTACT
De Nijs Castricum
info@denijs.nl