Strandfeest De Nijs 2022

Strandfeest De Nijs 2022 Terug naar
nieuwsoverzicht

Een sportieve middag en gezellige avond op een idyllisch strand met lagune. Camperduin was de feest locatie waar rond de 300 mensen gingen sporten en s ’avonds bij een kampvuurtje de zonsondergang konden bewonderen.

 

De save the date was al ver te voren verstuurd naar alle medewerkers, het feest was immers al twee keer uitgesteld, een sportief feest waarbij je kon kiezen tussen verschillende activiteiten. Suppen, raften, e- choppers, met de boswachter mee, Expeditie Robinson, Juttersmysterie, yoga, vliegeren, beachvolleybal er was voor iedereen wel een leuke activiteit.

 

Alle personeelsleden konden aangeven bij het aanmelden of ze met de bus wilde worden opgehaald. De bussen leverde alle personeelsleden met aanhang bij Camperduin af. Na een bakje koffie of thee bij de mobiele koffiebar kon iedereen zich melden bij de diverse activiteiten.

Na het sportieve gedeelte waarbij iedereen moest samenwerken en leuke nieuwe mensen leerde kennen volgde de BBQ en er werd vis gerookt. Afsluitend was er een DJ en buiten bij het kampvuur was een gitarist aan het spelen.

 

We mogen terugkijken op een geslaagd strandfeest met een heerlijk zonnetje en bedanken De Jongens uit Schoorl voor de perfecte organisatie.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info