Peter Mikkers versterkt directieteam De Nijs

Peter Mikkers versterkt directieteam De Nijs Terug naar
nieuwsoverzicht

Per 1 september zal Peter Mikkers het directieteam versterken als adjunct directeur met als aandachtsgebied projectontwikkeling en verkoop. Sinds september 2018 is hij Hoofd Projectontwikkeling bij De Nijs.

 

De komende jaren verwacht De Nijs dat de woningmarkt zal herstellen en dat met name de woningbouw en gebiedsontwikkeling in de grotere steden zal aantrekken.

Met de komst van Peter in het directieteam voegen we in het directieteam ontwikkelkennis toe. Ook zal Peter als directielid verantwoordelijk worden voor de aan- en verkoop van projecten.

 

De Nijs Projectwikkeling is vooral actief in de Metropool regio Amsterdam (MRA) en Noord Holland Noord. De Nijs ontwikkelt risico dragend voor de vrije sector koopmarkt, beleggershuurmarkt en de sociale huurmarkt. Met een moderne, duurzame insteek probeert De Nijs antwoord te geven aan de hedendaagse vraag. Peter zal met name richting geven aan de ontwikkelstrategieën ten aanzien van de aspecten duurzaamheid, betaalbaar bouwen en ontwikkelen voor de juiste doelgroepen. Het familiebedrijf De Nijs uit Warmenhuizen heeft recent diverse ontwikkelposities ingenomen die goed zijn voor een ontwikkelpotentie van +/- 1.300 woningen voor de komende paar jaar.

 

De Raad van Commissarissen en de directie van M.J. de Nijs en Zonen Holding BV zijn verheugd met de benoeming van de heer Peter Mikkers als adjunct directeur en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Lees het interview met Peter Mikkers

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info