Personeelsblad Bijspijkeren online

Personeelsblad Bijspijkeren online Terug naar
nieuwsoverzicht

Thema van deze editie is “Renovatie en restauratie”. Frank Klaver en Aad van Meel schrijven over het op-top-concept en over hun missie om dit onder de aandacht te brengen bij de diverse woningcorporaties. Al 40 jaar werkt De Nijs samen met Ervas International, hoogste tijd om dit bedrijf aan het woord te laten in deze editie. Bij het Nationaal Holocaustmuseum hebben ze hun expertise ingezet om de gevel te restaureren van de Hollandsche Schouwburg.

 

Het jaarlijkse stakeholdersoverleg werd dit jaar bij het Slachthuisterrein in Haarlem gehouden. Samen met de stakeholders werden er stellingen besproken, het thema was ”Veiligheid is van ons allemaal”.

Het personeel heeft in de afgelopen periode kennisgemaakt met “hein”. Wat “hein” inhoudt kunt u lezen in deze editie.

 

Op sportief gebied werd er weer gefietst tijdens de jaarlijkse fietsdag. In totaal werd er 2.730 kilometer gefietst. Dit jaar werd Blom Elektro bij de organisatie betrokken wat resulteerde in een ontbijt bij het kantoor van Blom Elektro.

De vaste rubrieken zijn weer van de partij zoals de ondernemingsraad, logistiek, Timmertaal, Uit in de bouw en u kunt weer een overheerlijk gerecht klaarmaken in de rubriek: Koken met….

Veel leesplezier en een fijne zonnige vakantie toegewenst!!

Lees deze editie

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info