Feestelijk moment project Podiumlocatie Kavel B

Feestelijk moment project Podiumlocatie Kavel B Terug naar
nieuwsoverzicht

Toch nog een feestelijk moment om stil te staan bij de samenwerking tussen Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Gemeente Amsterdam en De Nijs. De contracten voor het nieuwe project Podiumlocatie kavel B in Amsterdam waren reeds voor de bouwvak getekend.
Twee Nederlandse pensioenfondsen, waaronder BPL Pensioen, voegen via Syntrus Achmea Real Estate & Finance nog eens 147 middensegment huurwoningen toe in Amsterdam. De investering in deze woningen vloeit voort uit eerder gemaakte afspraken met de gemeente over een gezamenlijke aanpak van het postcodegebied 1012 (‘De Wallen’) in het centrum van de stad.

M.J. de Nijs Project I B.V. is verantwoordelijk voor de verwerving van het erfpachtrecht en de planuitwerking inclusief de vergunningen. De realisatie van de appartementen in Podium Lelylaan kavel B, op basis van een ontwerp van architectenbureau LEVS, zal uitgevoerd worden door Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. De oplevering staat gepland in de zomer van 2024. De verhuur van de woningen start naar verwachting begin 2024.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info