Dag van de Bouw 2023 – project The Mayor

Dag van de Bouw 2023 – project The Mayor Terug naar
nieuwsoverzicht

17 juni 2023 is de 16e editie van de Dag van de Bouw!!

Dit is je kans om een kijkje te nemen achter de bouwhekken van het transformatieproject The Mayor Amstelveen.
Een transformatieproject dat zijn weerga niet kent. Aan de Burgemeester Rijnderslaan wordt het voormalige KPMG kantorencomplex omgebouwd tot acht hoogwaardige residences van internationale allure.

Een aantal onderaannemers/leveranciers zijn aanwezig tijdens de Dag van de Bouw om te laten zien wat ze voor deze transformatie hebben ontwikkeld en qua werkzaamheden hebben gedaan.
Schipper kozijnen laat het aluminium kozijn zien speciaal ontwikkeld voor The Mayor. Daglichtintreding en geluid stonden centraal bij de ontwikkeling.
Microbeton leverancier van de loopbruggen, balkons en bordessen. Tijdens de Dag van de Bouw kunt u zien hoe het balkon is opgebouwd.
Blom Elektrotechniek is gespecialiseerd in installaties en systemen. Ze adviseren op het gebied van data infrastructuur, beveiliging en elektrische installaties.
Hiensch Engineering B.V. Project B.V. is gespecialiseerd in de realisatie van duurzame energieopwekkingsinstallaties, klimaatinstallaties en sanitaire installaties..
Cris van Wicon Metselbedrijf is aanwezig en heeft zijn proefopstelling en metseltroffel bij zich om kinderen de beginselen van het metselen te leren.

Wil je meer weten over deze innoverende bedrijven kom naar de open dag en kom in gesprek met de vaklieden die meewerken aan dit bijzondere transformatieproject..

Kom je ook? Iedereen is van harte uitgenodigd.

Dag van de Bouw

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info