Bouw Conradhuis in Amsterdam bereikt hoogste punt!

Bouw Conradhuis in Amsterdam bereikt hoogste punt! Terug naar
nieuwsoverzicht

De bouw van het Conradhuis van de Hogeschool van Amsterdam aan de Wibautstraat bereikte vandaag het hoogste punt van 54 meter. Een bijzondere mijlpaal voor opdrachtgever HvA,  bouwmanagement, Building for Tomorrow, de architecten combinatie TRSG en de ‘Combinatie Conradhuis’, een samenwerkingsverband tussen Visser & Smit Bouw, Unica en M.J. De Nijs en Zonen. Het feestelijke moment is vanwege de corona-maatregelen in beperkte kring gevierd met de overhandiging van de traditionele kapfooi voor de medewerkers.

 

Mijlpaal
Op de 14e verdieping werden vier vlaggen gehesen. Hanneke Reuling, lid College van Bestuur HvA sprak haar waardering uit richting de bouwers en overhandigde de kapfooi, aan bouwplaatsmanager Alfred van Luenen van Visser & Smit Bouw.

 

Quote Hanneke Reuling: ‘Met dit hoogtepunt wordt de voltooiing van de Amstelcampus steeds zichtbaarder, een lichtpuntje in tijden waarin we veel beperkingen kennen. Wij studeren en werken vanuit huis, maar de bouw gaat door, zodat we bij aanvang van het collegejaar 2022 dit prachtige nieuwe gebouw in gebruik kunnen nemen.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info