Artikel NHD: De Nijs start in Heerhugowaard met de verkoop van huizen in het ’grootste houtbouwproject van Europa’

Artikel NHD: De Nijs start in Heerhugowaard met de verkoop van huizen in het ’grootste houtbouwproject van Europa’ Terug naar
nieuwsoverzicht

Zes weken is er gewerkt aan de zeer gedetailleerde maquette voor het project Woodstone. Deze versie is echter nog tweehonderd keer kleiner dan het grootste houtbouwproject van Europa – dat op de hoek van de Westtangent en de Zuidtangent in Heerhugowaard zal verrijzen – echt moet worden.

De maquette waarop de vijf woontorens te zien zijn die de komende jaren volledig van hout zullen worden gebouwd – inclusief de liftschachten en de trappenhuizen – staat uitgestald in één van de drie woningen in het tijdelijke experience center zodat toekomstige kopers een goed idee hebben wat ze gaan kopen.

Op vrijdag 10 maart (14 uur) en zaterdag 11 maart (10 tot 14 uur) wordt in de proefwoningen een verkoopmanifestatie gehouden voor de eerste van in totaal vijf appartementengebouwen. Het gaat om één van de drie woongebouwen aan de Westtangent die ontworpen zijn door Boparai en die zes etages hoog worden.

Lees het volledige artikel

Meer informatie: www.woneninwoodstone.nl 

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info