Tom de Kok: “Bij De Nijs ben je vrij om je werk op je eigen manier in te vullen”

Tom de Kok: “Bij De Nijs ben je vrij om je werk op je eigen manier in te vullen” Terug naar
vacatures

“Ik werk in de keet, dus zie het werk voor mijn ogen gebeuren”

 

“Vijf jaar geleden begon ik bij De Nijs als assistent werkvoorbereider. Vervolgens ben ik een paar jaar werkvoorbereider geweest en sinds dit jaar ben ik hoofd werkvoorbereider.”

“Dan ben je verantwoordelijk voor alle werkvoorbereiders van een bepaald project. Van ruwbouw, gevel en installaties tot en met afbouw. Je organiseert de processen en zorgt voor de juiste verbinding tussen de verschillende partijen.”

 

Thuiswerken

“Als hoofd werkvoorbereider bij De Nijs zit je niet op kantoor maar in de keet. Dus je ziet het werk voor je ogen gebeuren en dat is fijn. Het betekent ook dat de collega’s makkelijk binnen komen lopen met vragen. En om af en toe ook een dagje ongestoord te kunnen werken, werk ik nu standaard één dag per week thuis.”

 

Zelfstandig en flexibel

“Wat ik fijn vind aan De Nijs als werkgever, is dat ze je vrij laten om je werk op je eigen manier in te vullen. Heel zelfstandig en heel flexibel. Bij andere bedrijven moet je door allerlei lagen om een keer iets te veranderen maar hier ben je vrij om je eigen methodes te kiezen. Je krijgt gewoon veel verantwoordelijkheid. En als je die pakt en het gaat goed, krijg je ook de kans om door te groeien.  Vandaar dat ik binnen een paar jaar hoofd werkvoorbereider werd.”

“Ik heb ook nog één jaar elders gewerkt. Maar toen ik werd gevraagd om terug te komen bij De Nijs, heb ik dat meteen gedaan. Ik had het namelijk wel heel goed hier.”

 

“Bij De Nijs ben je vrij om je werk op je eigen manier in te vullen”

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info