Thijmen Faber: “Goeie werksfeer, gezellige collega’s en unieke projecten”

Thijmen Faber: “Goeie werksfeer, gezellige collega’s en unieke projecten” Terug naar
vacatures

“Goeie werksfeer, gezellige collega’s en unieke projecten”

“Ik kwam drie jaar geleden bij De Nijs terecht toen ik startte met mijn opleiding HBO Bouwkunde via Bouwtalent. Het bedrijf waar ik hiervoor werkte, was te klein voor mijn praktijkopdrachten. Ik volg een duaal leertraject, dus werken en leren. Op die manier had ik mijn timmeropleiding en de uitvoerdersopleiding gevolgd. Dus vijf dagen per week naar school was ik al niet meer gewend. En deze combinatie bevalt me goed.”

“Ondanks dat ik de uitvoerdersopleiding had gedaan, begon ik drie jaar geleden bij De Nijs in de werkvoorbereiding. Dat wilde ik graag proberen. Maar ik kwam al snel tot de ontdekking dat de hele dag binnen zitten niets voor mij is. Ik gaf aan dat ik graag terug wilde naar de uitvoering en zoiets is bij De Nijs nooit een probleem. Dus nu ondersteun ik als assistent de uitvoerder bij zijn werkzaamheden. Dat betekent onder meer spullen bestellen, dingen voorbereiden en veel uitzoekwerk.”

 

“Ik ben dik tevreden met De Nijs als werkgever. De werksfeer is goed, ik heb gezellige collega’s en mooie unieke projecten. Hiervoor werkte ik in de woningbouw maar de projecten zijn hier groter en uitdagender. Zoals bijvoorbeeld Pontsteiger en de wijk Overhoeks in Amsterdam-Noord. Of zo’n renovatieproject als het Slachthuishof in Haarlem. Dat is voor mij helemaal nieuw!”

 

“Ik zou De Nijs zeker aanraden als werkgever.  Je doet een hoop zelfstandig werk en je krijgt al snel je eigen opdrachten, waar je zelf verantwoordelijk voor bent, ook als stagiair. Dat moet je wel aankunnen, maar ik vind dat heel prettig. Voorlopig zit ik hier goed. En ik hoop natuurlijk na mijn opleiding Bouwkunde langzaam te kunnen doorgroeien naar de functie van uitvoerder.”

“Je krijgt hier snel je eigen opdrachten waar je zelf verantwoordelijk voor bent”

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info