Stefan Koning: “Prima mogelijkheden om door te groeien en te studeren”

Stefan Koning: “Prima mogelijkheden om door te groeien en te studeren” Terug naar
vacatures

“Van het amateurvoetbal naar de eredivisie”

“Als bouwkostendeskundige maak je een kostenraming voor elke fase van het project. Van het schetsontwerp, het voorlopige en het definitieve ontwerp. Eventuele wijzigingen houd je goed in de gaten. Als in het definitieve ontwerp het metselwerk opeens vervangen is door natuursteen, dan heeft dat gevolgen voor de kosten en dat moeten we in beeld brengen. Het is belangrijk dat het kostenplaatje tot aan de eindfase, de contractvorming, blijft kloppen.”

“Voordat ik in 2018 in dienst kwam bij De Nijs, was ik hoofd Calculatie bij een kleinbouwbedrijf. Ik was na de MTS meteen de bouw in gegaan  en ging werken als calculator. Ik werd al snel hoofd van de afdeling maar had behoefte aan meer uitdaging. Op LinkedIn zag ik wel eens de interessante uitdagende en grote projecten van De Nijs voorbij komen. Ik besloot tot een open sollicitatie en die pakte goed uit. Daarmee ging ik van het amateurvoetbal naar de eredivisie!”

 

Doorgroeien

“Ik zou De Nijs zeker aanbevelen als werkgever. Je hebt hier veel mensen en andere afdelingen om je heen die elkaar ondersteunen. Je doet het niet alleen. Verder krijg je hier prima mogelijkheden om door te groeien en door te studeren. Zo volgde ik via De Nijs de HBO-opleiding bouwkostendeskundige aan de HTI in Amsterdam. Er is hier ook een loopbaancoach die graag met je meedenkt en die zo nodig ook je opleiding kan regelen. Dat is hier allemaal heel goed voor elkaar.”

 

“Prima mogelijkheden om door te groeien en te studeren”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info