Sander Groot: “Je doet van alles wat en dat maakt het leuk!”

Sander Groot: “Je doet van alles wat en dat maakt het leuk!” Terug naar
vacatures

“Ik wil graag met mijn handen werken, dat is waar ik van houd”

“Ik werk nu ongeveer 16 jaar bij De Nijs. Daarvoor werkte ik bij een ander groot bouwbedrijf en ik wilde graag iets anders. Toen raadde mijn broer Benno, die al een tijdje bij De Nijs werkte, me aan om ook te solliciteren. Sindsdien rijden we elke dag met elkaar naar het werk! Ik heb er nooit spijt van gehad.”

“Als timmerman bij De Nijs doe je altijd van alles wat. En dat is wat het leuk maakt! Nu werken we bijvoorbeeld bij de Mayor in Amstelveen en dat is veel renovatiewerk. Dat bevalt me wel omdat je dan veel verschillende werkzaamheden doet. En renovatiewerk vraagt toch weer andere vaardigheden.”

 

Gevarieerd werk

“Als je op een project wordt gezet, ben je er van het begin tot het einde bij. Ik vind dat fijn, want als je van klus naar klus gaat en het enige wat je doet is gevels stellen, dan gaat het op een gegeven moment vervelen. Op deze manier heb je gevarieerd werk en maak je bijvoorbeeld ook de oplevering mee.  Dat vind ik altijd erg leuk, want dan heb je direct met de nieuwe bewoners te maken. Tevreden klanten ontmoeten geeft toch iets extra’s aan je werk!”

“Ik vind De Nijs een prima werkgever. En er zijn ook zeker kansen om door te groeien. Daar heb ik wel eens over nagedacht, maar dan ga je al snel in de richting van assistent uitvoerder en uitvoerder. Maar dat trekt me toch niet zo. Ik wil gewoon heel graag met mijn handen blijven werken, want dat is waar ik van houd!”

 

“Je doet van alles wat en dat maakt het leuk!”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info