Ronald Verheijden: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, dat typeert hier de sfeer”

Ronald Verheijden: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, dat typeert hier de sfeer” Terug naar
vacatures

“De Nijs staat erom bekend dat ze doorgaan waar anderen stoppen”

“Ik werk 27 jaar in de bouw, waarvan vier jaar voor De Nijs. Ik was toe aan iets anders en De Nijs staat erom bekend dat ze doorgaan waar anderen stoppen. Projecten waar andere aannemers geen heil in zien, pakt De Nijs juist aan.”

Ja, en dán krijg je de leuke projecten! Zoals Cruquius 1.3 aan de Entrepothaven en op dit moment Floating Gardens bij Sloterdijk. Een architectonisch hoogstaand project van 65 meter hoog met een complexe gevel en uitdagend materiaalgebruik.”

 

Goed doordacht

“Als hoofd uitvoerder van een project zorg ik ervoor dat alles aan de voorkant goed doordacht wordt: Tijd, geld, kwaliteit en veiligheid. Ik speel de film als het ware vooruit en zie voor me hoe alles eruit gaat zien. De verschillende bouwfases die je gaat bewandelen, de volgorde die je kiest en welk bouwsysteem daarbij hoort. Dan volgt de planning, het werkvoorbereidingsschema en de inkoop. Zo vormt zich het hele draaiboek voor het project waar ik op dat moment verantwoordelijk voor ben.”

 

Ontwikkelen

“Na de LTS begon ik als timmerman in de bouw. De rest van mijn scholing deed ik in mijn vrije tijd. Ik behaalde mijn aannemerspapieren en volgde de HBO-opleiding Bouwmanagement . En zo werd ik van timmerman uiteindelijk ingenieur. Onlangs ben ik gevraagd voor de functie bedrijfsleider. En ik ga een post-HBO opleiding volgen, want ik wil mij blijven ontwikkelen. Om een toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren en mijn rol goed te kunnen vervullen. Zo blijft het leuk en spannend voor mezelf en kan ik meer geven aan het team en het bedrijf.”

 

Vertrouwen

“Wat ik prettig vind aan De Nijs als werkgever, is dat je als werknemer het vertrouwen krijgt. Ik hou ervan om uitdagingen aan te gaan en daar hoort bij dat je ook je verantwoordelijkheden oppakt. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg; dat typeert eigenlijk wel de sfeer bij De Nijs. Ik voel me daar goed bij, maar ik ben wel iemand die graag aan deuren rammelt als ik zie dat er iets beter kan, of om dingen in beweging te brengen. En ik merk dat dat wordt gewaardeerd.”

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, dat typeert hier de sfeer”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info