Rick Jong: “Ik ben trots op alles wat wij gebouwd hebben”

Rick Jong: “Ik ben trots op alles wat wij gebouwd hebben” Terug naar
vacatures

“Ik ben trots op alles wat wij gebouwd hebben”

Als projectcoördinator bij De Nijs zorg je ervoor dat bouwprojecten technisch doordacht zijn en financieel haalbaar. Je houdt je bezig met aanbestedingen, met de planning, het inrichten van de bouwplaats, de keuze van de uitvoeringstechniek, enzovoort. Ik doe dit werk sinds 2015 maar werk al sinds 2010 bij De Nijs. Zowel mijn stage voor het MBO als voor HBO Bouwkunde deed ik hier. En vervolgens ben ik gebleven.”

“Via De Nijs heb ik de opleiding bouwmanagement gevolgd bij het HTI  in deeltijdonderwijs. Daarnaast mag ik voortdurend opleidingen en bijscholing volgen om mijn kennis op peil te houden. Dat is bij De Nijs super goed geregeld! Het is een lerende organisatie met bijvoorbeeld Studytube. Een online leerplatform waar alle werknemers naar keuze kunnen deelnemen aan kennissessies en trainingen door collega’s.”

 

“Wat ik fijn vind aan werken voor De Nijs, is dat niet alles hier omkaderd is. Je krijgt veel vrijheid in de manier waarop je je werk aanpakt. Als je binnen de geldende structuren blijft, kun je je werk helemaal zelf inplannen. Als werkgever vind ik De Nijs echt een aanrader. We hebben heel mooie complexe projecten in een uitdagende, vaak binnenstedelijke omgeving. En alles is gewoon goed voor elkaar.”

 

“Ik merk ook dat ik trots ben op alles wat ‘wij’ gebouwd hebben. Het ROC en de Steltloper in Amsterdam, het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn, noem maar op. Mijn vriendin krijgt het tot vervelens toe te horen als we er langs rijden…”

“Je krijgt hier veel vrijheid in hoe je je werk aanpakt

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info