Rhoman Hillen, hoofd productie

Rhoman Hillen, hoofd productie Terug naar
vacatures

‘Je bent bij De Nijs geen nummer’

Tijdens zijn HBO-studie Bouwtechniek in Amsterdam liep Rhoman stage bij De Nijs. Na zijn afstuderen stuurde hij een open sollicitatie. Tijdens het gesprek zei de toenmalige algemeen directeur: ‘Kom een jaartje kijken en dan zien we wel.’ Rhoman is er nog steeds.

“De stage indertijd ging via school. De Nijs stond op een lijst van mogelijke werkgevers. Ik ben begonnen in het Concertgebouw. Het klikte meteen: je bent bij De Nijs geen nummer. De directie weet wie je bent en spreekt je direct bij je naam aan. Een warm welkom! Ik heb zelf verder geen familie hier in het bedrijf, maar ik was onmiddellijk thuis!”

“Na mijn open sollicitatie stroomde ik in als leerling werkvoorbereider. Na een jaar zei mijn bedrijfsleider dat ik het zelfstandig moest proberen. Op de zandvlakten van IJburg ben ik verder ‘opgevoed’. Later kwam de ambitie om door te groeien naar de functie van bedrijfsleider. Dat heb ik tijdens een functioneringsgesprek aangegeven. Ik begon als junior projectleider. Met een mentor werd een traject opgestart waardoor ik groeide in de functie van zelfstandig bedrijfsleider. Na de functie bedrijfsleider ben ik doorgestroomd in de organisatie als hoofd productie. ”.

‘Ik heb geen familie hier in het bedrijf, maar ik was onmiddellijk thuis!’

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info