Mike van Bork: “Toen ze me een contract aanboden heb ik meteen ja gezegd”

Mike van Bork: “Toen ze me een contract aanboden heb ik meteen ja gezegd” Terug naar
vacatures

“Het contact met de leermeester was hier veel opener dan ik gewend was”

“Ik kwam in de bouw terecht nadat ik gestopt was met mijn HBO-opleiding programmeren. Omdat ik al een beetje uit het leerritme was, koos ik voor een opleiding waar je werken en leren combineert. Dat werd de opleiding bij Bouwmensen. Heel fijn dat je vanaf dag één ook gewoon betaald wordt. En er is altijd werk. Als ik dan zie hoeveel sollicitatierondes mijn vriend van de opleiding programmeren door moet om eindelijk een baan te krijgen, dan ben ik blij met mijn keuze voor de bouw!”

 

Veel opener

“Mijn derde stage voor de timmeropleiding bij Bouwmensen, was bij De Nijs. Ik merkte meteen dat het contact met de leermeester hier zo fijn was. Veel opener dan ik gewend was. Daardoor voelde ik me meer op mijn gemak. Ik kon veel meer mijn eigen ding doen. Je wordt hier niet gecommandeerd maar je kunt samen discussiëren over hoe je iets gaat aanpakken. Dus toen ze me hier een contract aanboden, heb meteen ja gezegd.”

 

Verwend

“Het bevalt me heel goed bij De Nijs. Ik werk in een goed team en we hebben het heel gezellig met elkaar. Het loon is niet verkeerd, ook voor een beginner als ik. En je wordt hier als personeelslid echt verwend met bijvoorbeeld elk jaar een Sinterklaaspakket”

 

“Toen ze me een contract aanboden heb ik meteen ja gezegd”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info