Michel de Nijs, bedrijfsleider

Michel de Nijs, bedrijfsleider Terug naar
vacatures

‘Het bedrijf biedt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen’

“Ik heb de hele lijn gehad: LTS, MTS, HTS en diverse cursussen. Recentelijk een managementcursus. Nu ben ik op zoek naar de volgende opleiding die me kan helpen doorgroeien in de organisatie. Daar biedt het bedrijf gelukkig – voor iedereen – alle mogelijkheden toe.”

 

Kennis en ervaring opdoen
“Naast medewerker ben ik, als lid van de familie die het bedrijf heeft opgericht, ook aandeelhouder. Dat je familie bent, betekent niet automatisch dat je directeur wordt. We zullen zien wie van mijn generatie straks de meest geschikte kandidaten zijn. Ik zou het wel graag willen, vandaar dat ik zo veel mogelijk kennis en ervaring opdoe.”

 

Bedrijf van deze tijd

“Er zijn veel redenen om bij dit bedrijf te werken: de flexibiliteit en de vrijheid in je werk, de dynamiek en de spannende projecten, de kwaliteit die we samen leveren en de betrokkenheid van de familie en de medewerkers bij elkaar en het werk. We waren in 2015 het eerste bouwbedrijf dat het certificaat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niveau 4 behaalde. En – last but not least – we werken volgens de nieuwste methodes en met de modernste technologie.”

 

‘Betrokken bij elkaar en bij het werk’

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info