Jordi Varkevisser: “Een groot bedrijf met toch een heel persoonlijke sfeer”

Jordi Varkevisser: “Een groot bedrijf met toch een heel persoonlijke sfeer” Terug naar
vacatures

“Dat het niet erg is om hulp te vragen, daar heb ik het meeste van geleerd”

“Mijn derdejaars stage voor de opleiding Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam deed ik bij De Nijs. Een bewuste keuze, omdat ik me aangetrokken voel tot binnenstedelijk bouwen. Daarna ben ik hier twee dagen per week blijven werken en sinds mijn afstuderen, een jaar geleden, ben ik in vaste dienst. Op dit moment als assistent uitvoerder bij Floating Gardens in Sloterdijk. Een prachtig project, constructief echt een uitdaging en een mooi voorbeeld van binnenstedelijk bouwen!”

 

“Dat ik na mijn stage bij De Nijs wilde blijven, had met verschillende factoren te maken. Behalve dat ik in een super leuk en gezellig team zit, merkte ik ook dat je hier de kans krijgt om je eigen dingen te doen. Ook als beginner. Je mag binnen bepaalde kaders je eigen invulling aan je werk geven. Het gevoel dat het niet erg is om een keer een fout te maken of om hulp te vragen als je het niet weet, daar heb ik eigenlijk het meeste van geleerd.”

 

“Wat ik leuk vind aan De Nijs, zijn de speciale binnenstedelijke projecten. En het feit dat het een groot bedrijf is met toch een heel persoonlijke sfeer. Ook de kansen die je hier als starter krijgt om de door te groeien, zijn mooi. Op dit moment zit ik met acht andere collega’s in het Young Professionals project. Allemaal medewerkers van onder de dertig die samen onder meer trainingen volgen van externe specialisten. Dat doen ze super goed bij De Nijs!”

“Een groot bedrijf met toch een heel persoonlijke sfeer”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info