Jelle van der Stroom:“Werken in een leuke ploeg mensen is voor mij heel belangrijk”

Jelle van der Stroom:“Werken in een leuke ploeg mensen is voor mij heel belangrijk” Terug naar
vacatures

“Werken als timmerman bevalt me goed, ook omdat elke dag anders is”

 

“Mijn opleiding tot timmerman volgde ik bij Bouwmensen. Zij zorgen ook voor een stageplek en zo kwam ik bij De Nijs terecht, bij het project Cruquius 1.3. Dat beviel me heel goed. Ik kwam terecht in een leuke ploeg mensen. Het klikte meteen. En dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Nu werk ik in vaste dienst als timmerman bij een nieuw project, maar nog steeds met dezelfde mensen.”

 

“Ik vind De Nijs echt een aanrader als werkgever. Je krijgt een goed loon en de contacten in het bedrijf lopen heel soepel. Zo is er een speciale app om contact te houden met HR. Als je een vraag hebt, bijvoorbeeld over je vakantiegeld, dan krijg je altijd heel snel antwoord.”

 

Bouw pas later ontdekt

“Ik ontdekte trouwens pas later dat de bouw iets voor mij was. Ik heb namelijk eerst een marketingopleiding gedaan. Maar dat werk was voor mij teveel van hetzelfde. En daar kan ik niet tegen, dan ga ik me vervelen. Vandaar dat ik overstapte naar de bouw. Ik begon met de opleiding tot uitvoerder, maar besloot uiteindelijk een stapje terug te doen. Werken als timmerman bevalt me goed. Ook omdat elke dag anders is. Elke bouwfase neemt weer ander werk met zich mee. In de toekomst zou ik misschien nog wel willen doorgroeien maar op dit moment vind ik de werkvloer nog te leuk!”

“Werken in een leuke ploeg mensen is voor mij heel belangrijk”

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info