Richard Roodt: “Als je iets nodig hebt om veilig te werken, krijg je het zonder gezeur!”

Richard Roodt: “Als je iets nodig hebt om veilig te werken, krijg je het zonder gezeur!” Terug naar
vacatures

“Ze houden rekening met je voorkeur en dat vind ik fijn!”

“Ik ben al veertig jaar metselaar. Direct na de LTS ben ik begonnen met werken. Destijds moest je in het derde jaar van de LTS kiezen tussen metselen en timmeren. Ik koos voor metselen, want timmeren was me te precies. Dat moet in één keer goed, terwijl je een verkeerd gemetselde steen nog eens opnieuw kunt plaatsen. Ik ben nog altijd blij met die keuze.”

“Ik ben nu tien jaar in dienst bij De Nijs. Daarvoor werkte ik ook bij De Nijs, maar dan in Castricum.”

 

Liefde voor kleinbouw

Mijn liefde ligt bij de kleinbouw en het restauratiewerk. Gelukkig mag ik dat laatste ook vaak doen. Het Slachthuishof in Haarlem bijvoorbeeld, waar woningen komen in een oud slachthuis, is een geweldig mooi project! Hier kun je je echt uitleven. Ze houden bij De Nijs echt rekening met je voorkeur en dat vind ik heel fijn!”

 

Goed toeven bij De Nijs

“Het is heel goed toeven  bij De Nijs, alles is er prima voor elkaar. Niet alleen administratief en financieel. Ook als je wat nodig hebt, bijvoorbeeld om veilig te werken, dan krijg je het. Zonder gedoe of gezeur. Een goede stofzuiger, machines met afzuiging om je werk stofvrij te kunnen doen… Dat is hier nooit een probleem.”

 

 

“Als je iets nodig hebt om veilig te werken, krijg je het zonder gezeur!”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info