Indra Versteeg:“De Nijs biedt je niet alleen de kansen, ze denken ook met je mee”

Indra Versteeg:“De Nijs biedt je niet alleen de kansen, ze denken ook met je mee” Terug naar
vacatures

“Blij dat ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn werk”

“Na allerlei verschillende baantjes, kwam ik enkele jaren geleden in de bouw terecht als klusjesman. Al snel begon het te kriebelen. Ik wilde graag echt mooie dingen maken, dus ik besloot een vak te gaan leren. Zo begon ik op mijn 26e aan de opleiding Timmerman niveau 2 bij Bouwmensen. Bij De Nijs kon ik meteen terecht voor een stageplek. In tegenstelling tot andere bedrijven vonden zij mijn leeftijd geen probleem.”

“Ik had mijn opleiding relatief snel afgerond en daarna kon ik meteen in dienst komen bij De Nijs. Dat is nu vier maanden geleden. Ik merk dat ik dat stukje zekerheid wel prettig vind.
Verder vind ik het erg leuk om met mijn handen te werken. Ik ben blij dat ik nu ook mijn creativiteit een beetje kwijt kan in mijn werk.”

 

Renovatiewerk

“Het werk is heel afwisselend, elke dag is anders. En je ziet elke dag het resultaat van wat je hebt gemaakt. Op dit moment zijn we bezig in het Nationaal Holocaust Museum in Amsterdam. Een prachtig project met veel timmerwerk, heel leerzaam voor mij. Ik merk dat renovatiewerk goed bij me past. Dat hadden we ook in het Slachthuishof in Haarlem, waar ik hiervoor werkte, maar bij het Holocaust Museum nog meer.

Ik heb onder meer de voorgevel gesteld die best ingewikkeld in elkaar zit. Het metselwerk dat erin moest komen, was namelijk best bijzonder, met terug liggende delen. Ik woon in Amsterdam, dus ik fiets er regelmatig langs en dan ben ik toch wel trots als ik zie hoe het er nu uitziet”

 

Vast team

Als de bouw je ligt, dan heb je aan De Nijs een goede werkgever met veel werk en veel verschillende klussen. En je werkt vaak in een vast timmermansteam, dus allemaal collega’s die ook in dienst zijn van De Nijs. Dat communiceert een stuk prettiger en het is goed voor de samenwerking.
Ik ben in elk geval heel tevreden. Daarnaast ben ik wat mij betreft nog niet klaar met leren, en ik denk dat ik ook wat dat betreft

 

“De Nijs biedt je niet alleen de kansen, ze denken ook met je mee”

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info