George Büscher, “Bij De Nijs wordt op alle manieren goed voor je gezorgd”

George Büscher, “Bij De Nijs wordt op alle manieren goed voor je gezorgd” Terug naar
vacatures

“Bij De Nijs wordt op alle manieren goed voor je gezorgd”

“Ik werk nu 22 jaar bij De Nijs. Daarvoor ben ik 18 jaar hovenier geweest, maar eigenlijk wilde ik altijd al timmerman worden.”

“Een vriend en een neef van mij werkten destijds al bij De Nijs. Jarenlang reden ze met nog twee collega’s vanuit ons dorp naar de projecten. Net toen het hoveniersbedrijf waar ik werkte verkocht werd, ging één van hun maten verder als zzp’er. Dus toen vroegen ze mij. Bij De Nijs stonden ze er wel voor open, dus ik ging meteen de timmeropleiding doen bij Espeq. Maar eigenlijk heb ik het meeste op het werk geleerd”

 

Meer vrije tijd

“De overstap naar de bouw is me van het begin af aan goed bevallen. Ik kreeg meer loon én meer vrije tijd. En ik hoefde nooit meer op zaterdag te werken. En dat ik met leuke collega’s werk, scheelt natuurlijk ook een hoop!”

 

Goede begeleiding

“Bij De Nijs wordt op alle manieren goed voor je gezorgd. En dan denk ik niet alleen aan de werkkleding en het gereedschap. Ik heb twee keer een ongeluk meegemaakt op het werk. En beide keren kreeg ik goede begeleiding en alle tijd om te herstellen. Datzelfde gold toen mijn ouders overleden. Dus ja, ik zou De Nijs zeker aanraden als werkgever.”

 “Ik heb het meeste op het werk geleerd”

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info