Erwin Boontjes: “Werksfeer is hier belangrijk, die is altijd goed”

Erwin Boontjes: “Werksfeer is hier belangrijk, die is altijd goed” Terug naar
vacatures

“Ik kwam hier elke keer terug”

“Ik werk al dertig jaar in de ruwbouw en heb veel stalen wandbekistingen gemaakt . Altijd in de functie van betontimmerman. Maar de laatste tijd ben ik eigenlijk meer de rechterhand van de uitvoering. Wat in de praktijk betekent dat je heel snel moet kunnen schakelen.”

“In 1999 kwam ik in dienst bij De Nijs, maar ik werkte er al sinds 1989. In die eerste tien jaar heb ik wel zes keer ontslag genomen. Niet omdat ik het niet naar mijn zin had hoor, want ik kwam elke keer terug. Ik deed het om te kunnen reizen. Dat hebben wij altijd veel gedaan. Totdat onze dochter geboren werd. We hebben haar nog twee keer meegenomen, maar sinds ze leerplichtig is, houden wij ons weer gewoon aan de bouwvakvakantie.”

 

Familiebedrijf

“De Nijs is voor mij een fijne werkgever. Anders was ik er nooit zo lang gebleven. Ik heb het ook nog een tijdje gecombineerd met een eigen bedrijf, maar inmiddels ben ik volledig in dienst bij De Nijs. Echt een familiebedrijf is het. Dat merk je aan het feit dat de lijntjes effe korter zijn. Als er wat is, dan klop je zo aan bij degene die erover gaat. En uiteindelijk werkt dat toch het prettigst.”

 

Werksfeer

“Ik merk wel dat het in de loop der jaren in de bouw een stuk jachtiger is geworden. Je moet wel goed kunnen relativeren om daar goed mee om te kunnen gaan. Dan is de werksfeer een belangrijke factor en die is hier altijd heel goed. De contacten tussen collega’s onderling zijn heel prettig. Iedereen is wel bereid om een handje extra uit te steken als je elkaar daarmee helpt.”

“Werksfeer is belangrijk en die is hier altijd goed!”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info