Erik Beentjes: “Calculatie is meer dan alleen uitrekenen hoeveel steigers er nodig zijn”

Erik Beentjes: “Calculatie is meer dan alleen uitrekenen hoeveel steigers er nodig zijn” Terug naar
vacatures

“Wat mij aanspreekt, is de no-nonsense cultuur”

 

“Calculatie bij een bouwbedrijf is alomvattend. Heel wat meer dan alleen rekenen. Van het eerste initiatief tot en met de oplevering zijn we betrokken. Als bouwkostendeskundigen rekenen we niet alleen uit hoeveel stenen, specie, profielen, steigers en metselboys er nodig zijn. We buigen ons ook over de benodigde inzet van uitvoerders, werkvoorbereiders en bedrijfsleiders. En niet te vergeten de veiligheid. Die staat bij ons altijd voorop. We bouwen veilig of we bouwen niet! En het is altijd weer een mooi moment als we met onze berekeningen een project weten te scoren.”

“De Nijs staat bekend om de mooie unieke projecten en dat is terecht. Denk bijvoorbeeld aan de Mayor in Amstelveen, de transformatie van het voormalige KPMG-gebouw. Dat zijn projecten waarvan je in het begin wel eens denkt: ‘mijn hemel, hoe gaan we dat doen?’ Maar als je dan later het resultaat ziet, voel je altijd weer die trots. We bouwen voor de toekomst. Zo gaaf om daar een steentje aan bij te mogen dragen!”

 

Niet lullen maar poetsen

“Wat mij het meest aanspreekt bij De Nijs, is de no nonsense cultuur. Niet lullen maar poetsen. En de loyaliteit die je hier van alle kanten ervaart. Je wordt niet overladen met complimenten, maar als er een keer iets is, dan zijn ze er voor je. Voor 100 procent! En de lijntjes zijn kort, je kunt overal over praten.”

 

Familiebedrijf

“De Nijs is echt een familiebedrijf. Dat merk je aan het gevoel dat je alles samen doet. Het is hard werken, maar je doet het met elkaar. En je zult niemand, zelfs de directeur niet, horen zeggen: kijk, dat heb ik gebouwd. Het is altijd wij. Kijk, ik kom hier uit het dorp, mijn hele leven is hier. En dat ik ook nog op de fiets naar mijn werk kan, bij één van de meest toonaangevende bouwbedrijven in Nederland, is ideaal! Dat had ik na mijn opleiding aan de TU in Delft toch niet durven dromen”

 

“Als je dan het resultaat ziet, voel je altijd weer die trots”

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info