Eric Moerkens: “Het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn, vind ik typisch De Nijs”

Eric Moerkens: “Het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn, vind ik typisch De Nijs” Terug naar
vacatures

Het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn, vind ik typisch De Nijs”

“Sinds 2020 ben ik projectcoördinator. Daarvoor ben ik bijna dertig jaar senior werkvoorbereider geweest, waarvan zeven jaar bij De Nijs. Gezien mijn werkervaring wilde ik een paar jaar geleden graag iets anders en dit was een logische vervolgstap. Eentje waar mijn werkgever ook voor open stond. Eigenlijk een overstap van de verfijnde werkvoorbereiding, waarin je je bezighoudt met alle details naar het meer globale werk. Waarbij het wel belangrijk is die verfijning vanaf de achtergrond te kennen.”

 

“Als projectcoördinator zorg je er als het ware voor dat een bepaald ontwerp bouwbaar wordt. Met alles wat daarbij komt kijken, inclusief een analyse van de omgeving. Hoe kom je bijvoorbeeld vanaf de ring van Amsterdam op de bouwplaats? Je bent altijd met verschillende projecten tegelijk bezig, allemaal in een andere bouwfase. Die diversiteit die spreekt me aan!”

 

Vrijheid en verantwoordelijkheid

“De Nijs is voor mij een prettige werkgever, onder meer door de vrijheid die je krijgt, zowel in denken als in handelen. Inclusief de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Die moet je dan natuurlijk ook wel nemen, maar als je dat doet, dan krijg je hier echt het vertrouwen. En dat geldt voor alle lagen van het bedrijf. Verder ervaar je door alles heen dat je het niet alleen doet. Je doet het met elkaar en dat geeft een goed gevoel.”

“Ook het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn, vind ik typisch De Nijs. Neem bijvoorbeeld de manier waarop je je kleedt. Zelf hou ik van mooie overhemden. Maar niemand verwacht hier dat je in een pak rond gaat lopen.  Als je er maar verzorgd uitziet.”

 

“Het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn, vind ik typisch De Nijs”

 

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info