nl
Business
Private

Nieuws

Benoeming directie bouwbedrijf16-06-2020

Met deze benoeming bestaat de directie van Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. uit vier directieleden, te weten Winfred de Nijs, Daniëlle de Nijs, Mike Coffeng en Tom Stoop.
Tom is sinds 1998 in dienst bij De Nijs. Hij heeft de eerste jaren in verschillende uitvoeringsteams meegedraaid, waarbij hij onder andere als bedrijfsleider verantwoordelijk was voor de realisatie van het Rabobank kantoor in Alkmaar. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de calculatie.

De laatste jaren gaf Tom leiding aan de calculatie en het bouwbureau. Binnen de directie van het bouwbedrijf wordt Tom verantwoordelijk voor het voortraject van de bouwprojecten (van aanbesteding tot en met overdracht aan het uitvoeringsteam). Daarnaast wordt hij vanuit de directie verantwoordelijk voor de timmerfabriek.
“Tom is een echte De Nijs man. Hij heeft de afgelopen jaren de kneepjes van het vak geleerd van de derde generatie van de familie de Nijs. Met deze benoeming is de directie op volle sterkte en kan de omslag gemaakt worden naar een proces gestuurd modern bouwbedrijf” licht Winfred de Nijs de benoeming toe.

 


View all news items
On focus

MVO

For De Nijs the step towards CSR certification was not a big one, but rather a logical one.

Read more >

FSCĀ® Bouw & Hout Convenant

M.J. de Nijs en Zonen BV has signed the FSC ® Construction and wood Covenant.

Read more >
0251 - 51 21 00
CONTACT
De Nijs Castricum
info@denijs.nl