nl
Business
Private

Vision

Een gebouw moet iets toevoegen aan de omgeving: functies waar die omgeving mooier of beter van wordt.

De mensen die het gebouw ontwikkelen, ontwerpen en bouwen, stellen hun vakmanschap ten dienste aan de toekomst van de omgeving: een stad, een dorp, een buitengebied. Onze bouwers beheersen hun ambacht, maar werken ook met de modernste materialen en technieken. Alles is gericht op kwaliteit van werken en opleveren. Efficiënte en effectieve ketensamenwerking helpt daar bij.

De Nijs stelt alles in het werk om op tijd op te leveren, binnen het afgesproken budget. Zonder dat de kwaliteit daar maar iets onder lijdt. Dat lukt: kijk maar naar de ‘Hermitage aan de Amstel’ en het 'Eye Filminstituut Nederland'. Transparantie, minutieuze voorbereiding en doelgericht bouwen maken dit mogelijk voor de bouwprofessionals van De Nijs.

Restauratie
Bij onderhoud van oudere, vaak monumentale gebouwen hoort ook restauratie: een vak apart waar De Nijs al decennia lang ijzersterk in is. Het specifieke vakmanschap dat bij restauratie hoort, heeft onze bijzondere aandacht. De Nijs Castricum is een Erkend Restauratie Bedrijf. Het ERB-certificaat garandeert degelijke kennis en ruime, langjarige ervaring op het gebied van monumentale restauraties.

Particuliere (ver)bouw
In opdracht van particulieren bouwt De Nijs Castricum woonhuizen en villa’s onder architectuur. Desgewenst staat de opdrachtgever voortdurend in direct contact met de bouwplaats en de bedrijfsleiding. Want De Nijs Castricum verzorgt maatwerk aan deze meestal unieke gebouwen.

RVF_8543___Version_3.jpg RVF_8586___Version_3.jpg RVF_8654___Version_2.jpg
On focus

MVO

For De Nijs the step towards CSR certification was not a big one, but rather a logical one.

Read more >

FSCĀ® Bouw & Hout Convenant

M.J. de Nijs en Zonen BV has signed the FSC ® Construction and wood Covenant.

Read more >
0251 - 51 21 00
CONTACT
De Nijs Castricum
info@denijs.nl