Gemeenschap en omgeving

De buren van de bouwput

Als bouwbedrijf zijn we betrokken bij onze omgeving. We werken met een crossdock om het aantal vervoersbewegingen van en naar de bouwplaats te minimaliseren, werken waar mogelijk met elektrisch materieel én dragen zorg voor de investering in onze vakmensen van de toekomst.

 

Gemeenschap en omgeving

Bewuste bouwers

Tijdens de bouw valt hinder voor de omgeving niet altijd uit te sluiten. Uiteraard doen wij alles om overlast tot een minimum te beperken. We zijn aangesloten bij Bewuste Bouwers. Hun gedragscode is op al onze projecten van toepassing. Deze normen worden getoetst via audits, mysteriebezoeken en feedback van de omgeving.

 

Op de website verbeterdebouw.nl kunnen de buren van de bouwplaats hun feedback achterlaten.

 

 

Gemeenschap en omgeving

Inspiratie delen!

Om jonge mensen en andere belangstellenden te informeren, inspireren en te laten kennismaken met ons mooie bedrijf, stellen we onze deuren regelmatig open voor een bedrijfsbezoek. We ontvangen (basis)schoolleerlingen voor een rondleiding en een praktische opdracht. Tevens doen we jaarlijks mee aan Girls’Day waarmee we meiden tussen de 10 en 15 jaar enthousiast maken voor de techniek en ICT. Steevast fantastische en leerzame middagen

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info