Arbeids-omstandigheden

wij willen een topwerkgever zijn

 

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich prettig voelen in hun werkomgeving, dat ze zich gewaardeerd voelen, kunnen groeien in hun functie én op een fitte en gezonde manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Pas als aan die voorwaarden voldaan is, kunnen we samen écht mooie dingen maken.

Topwerkgever

Typisch De Nijs!

De vraag naar vakbekwame timmermannen, werkvoorbereiders en uitvoerders blijft groot. Ook bij ons. In de online campagne Typisch De Nijs vertellen onze medewerkers waarom ze bij De Nijs werken. Welke projecten realiseren zij? Wat maakt hen trots? En, wat maakt dat zij zich verbonden voelen met ons familiebedrijf? Lees hier wat onze collega’s vertellen

 

Doorstroming van talent

Talent willen we vasthouden! Daarom hebben we de doorstroom van leerlingen, stagiaires en bouwtalenten naar vaste medewerkers tot speerpunt gemaakt. We faciliteren de combinatie van theorie en praktijk en stimuleren studenten om na hun stage bij ons in dienst te komen. Wil jij ook bij ons leren en werken tegelijk? Wij horen het graag!

 

Juiste medewerker op de juiste plek

Om meer inzicht te krijgen in talenten en mogelijkheden bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid tot een assessment. Welke ambities heb je? Waar kun je groeien? Hoe kunnen we daar invulling aan geven? Dit assessment maakt de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden inzichtelijk en stimuleert de persoonlijke groei.

 

Opleidingen

Naast de verplichte opleidingen (BHV, VCA, TCTV) nodigen we onze medewerkers uit tot het volgen van opleidingen in het kader van de doorstroom. Bovendien stimuleren we vaktechnische cursussen en trainingen in leiderschap. Startende medewerkers worden begeleid in het Junior Professional Program.

 

Topwerkgever

Fit & gezond

Werken in de bouw is en blijft een zwaar beroep. Met diverse toolboxen over duurzame inzetbaarheid, voeding en beweging, positieve verandering van leefstijl, onderlinge omgangsvormen en (on)gewenst gedrag stimuleren wij medewerkers om goed voor zichzelf te zorgen. Zo ondersteunen we hen om op een fitte en gezonde manier de werkzaamheden uit te voeren.

 

Inspiratie delen!

Om jonge mensen te informeren, inspireren en te laten kennismaken met ons mooie bedrijf, nodigen we regelmatig (basisschool)leerlingen uit voor een bedrijfsbezoek. Tevens doen we jaarlijks mee aan Girls’Day waarmee we meiden tussen de 10 en 15 jaar enthousiast maken voor de techniek en ICT. Steevast een fantastische en leerzame middag!

 

Topwerkgever

Ziekteverzuim

De coronaperiode heeft een weerslag op het aantal ziekmeldingen. Waar medewerkers voorheen met milde griep of verkoudheidsklachten naar hun werk gingen, melden zij uit voorzorg zich nu sneller ziek. Als gevolg hiervan – plus een aantal medewerkers met langdurig verzuim – zien wij een stijging in ons verzuimpercentage.

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info