Nieuwbouw, transformatie, renovatie en restauratie

Onze visie

 

Bouwbedrijf De Nijs realiseert projecten van groot tot klein. Openbare gebouwen, wooncomplexen, kantoren, scholen, zorggebouwen en utiliteiten. Wij werken in de hele Randstad met de focus op Amsterdam en de regio’s Alkmaar en Haarlem.

 

Bouwen

We gaan binnenstedelijke uitdagingen niet uit de weg. Integendeel: dankzij gedegen digitale voorbereiding en slimme, creatieve logistiek is het een specialisme geworden. We bouwen duurzaam. Steeds vaker geheel of gedeeltelijk circulair. Met oog voor de omgeving en de belangen van de opdrachtgever.

Van Droomvilla tot Stadsicoon

Bouwen

Renovatie
De Nijs Castricum verzorgt maatwerk voor renovatie, bedrijfsruimte en openbare gebouwen.

 

Restauratie
Het ERB-certificaat van M.J. de Nijs  (Erkend Restauratie Bedrijf) garandeert degelijke kennis en brede, langjarige ervaring op het gebied van monumentale restauraties.

 

Particuliere (ver)bouw
Zoekt u een aannemer voor de nieuwbouw van een woonhuis of villa onder architectuur? De Nijs levert maatwerk, ook voor particuliere opdrachtgevers. Desgewenst staat de opdrachtgever voortdurend in direct contact met de bouwplaats en de bedrijfsleiding.

 

Service & Garantie
Na oplevering neemt De Nijs vaak het onderhoud en beheer van een gebouw voor haar rekening op basis van garantieregelingen en servicecontracten. De Nijs Castricum verzorgt de uitvoering hiervan.

T & O Terrein Bergen

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische cookies.

Meer info